Téged mi tölt fel energiával?

Manapság nagyon fontos téma az energia. Odafigyelünk rá, hogy a legoptimálisabb energiafelhasználású háztartási gépeket szerezzük be, törekszünk rá, hogy megújuló energiaforrásokat alkalmazzunk. Azonban a környezetünk mellett másra is oda kell figyelnünk ebben a felgyorsult világban: saját magunkra.

Az életünk minőségét alapjaiban határozza meg az, hogy milyen a közérzetünk. Ha energiahiányosak, levertek vagyunk, akkor nem tudunk jól teljesíteni, és akár a kapcsolataink, egészségünk is kárát láthatja az idő múlásával.
Na de mit tegyen az, aki szeretné feltölteni magát?

Számos lehetőség adott a mai világban, de kétségtelen, hogy a tradícionális, évszázadok óta bevált eszközök a leghatásosabbak. Nem véletlenül állták ki az idő próbáját.
Az egyik ilyen lehetőség a masszázs. Ennek is sok formája létezik, ám az egyik legjobb, mindenki számára jótékony hatással bíró változata nem más, mint a klasszikus váll masszázs.

Ilyen fajta masszázst már hosszú ideje a Karma Thaimasszázs Szalonban veszek igénybe. Tökéletes felüdülési forma azoknak, akik órák hosszat ülnek a számítógép előtt a munkájukból fakadóan, valamint azoknak is, akik nehéz fizikai munkát végeznek. Rendszeres alkalmazása segít a vérkeringés optimalizálásában és az agyi funkciók javításában.

Sok lehetőség elérhető, főleg a fővárosban, de én azért választottam ezt a helyet, mert itt valódi profik dolgoznak, több éves tapasztalattal. A szalon rendkívül igényes, ráadásul mindkét helyszín könnyen megközelíthető, frekventált helyen található. Az időpontfoglalás gyerekjáték, hiszen nem csak telefonon, hanem online is működik. Számomra ez ideális, ugyanis a napi sürgés-forgás közepette nem mindig van időm telefonhívásokat lebonyolítani, ellenben a weblapon akár este, munkaidő után is bebiztosíthatom a helyem a következő masszázsomra.

A szalonban több típusú szolgáltatás is elérhető: fejmasszázs, hátmasszázs, és az általam említett váll masszázs is. Ezekről részletes tájékoztatást a honlapjukon találni, ám én most személyes tapasztalataim szeretném megosztani.

Minden alkalom feltölt, amikor betérek hozzájuk. A hamisítatlan, autentikus thaimasszázs-élményt semmivel sem lehet összehasonlítani. A vállmasszázs hatása áldásos, már akkor is, ha mindössze 30 percre van időm. Enyhíti az ülőmunkám okozta fájdalmat és merevséget. A kedvencem azonban nem ez, hanem a lelki feltöltődés. Egyszerűen úgy érzem, ilyenkor minden stressz elszáll, és búcsút inthetek a napi gondoknak. Nem gondolkozom, csak hagyom, hogy kizökkenjek az állandósult hajtásból. Mindig energiával telve, ragyogó kedvvel távozom innen.

váll masszázs

Mióta rendszeresen igénybe veszem ezt a szolgáltatást, már nincs gondom a kimerültséggel. Természetesen én is elfáradok, de korántsem arról a kipihenhetetlen, borzasztó fáradtságról beszélek, amikor vonszolni is alig bírom a testem.
A környezetem is megjegyezte már, hogy más vagyok, és persze jó értelemben. Mosolygósabb, kisimultabb. Amikor elmeséltem, hogy mindez a váll masszázs hatása, nem akarták elhinni. Erre én csak annyit feleltem, hogyha nem hiszik, akkor le lehet tesztelni. A kedvenc masszőröm áll rendelkezésükre!

Az energia fontos, a legfontosabb akkor, ha a sajátunkról van szó. Aki a legjobbat akarja kihozni magából, annak vigyáznia kell a testére, lelkére is, és erre tökéletes megoldás, ha betérünk egy-egy masszázsra.