Ha kialakul a tudatos életmód, akkor az mindenre kihat

A tudatos életmód rengeteg területén szükséges az életnek. Nekem először a környezettudatosság és a fogyasztói viselkedés terén alakult, majd később a pénzügyeknél. Az energiafogyasztás például nagy változást hozott nekem, átálltam napelemes rendszerrel, sokat spóroltam vele az áramfogyasztásomon. A hagyományos vízrendszeremen is alakította, mértem a vízfogyasztást és beszereztem olyan zuhanyfejeket, amelyek csökkentik a vízmennyiséget zuhanyzás közben. Igyekszem odafigyelni a pénzügyeimre is, mindig profik tanácsát kérem, hogyha valamiben nem vagyok biztos. A minimalista életmódomnak és az egyszerűbb életnek köszönhetően alkalmam nyílt egy kisvállalkozás indítására.

Cégalapítás kisvállalkozóként

A fővárosban mindenki vállalkozik, és mindenkinek van saját elképzelése a vállalkozásról. A cégalapítás ma már egy professzionális csapattal, akik megadnak minden jogi segítséget, és intézik helyettünk az adminisztrációt, gyakorlatilag gyerekjáték. Azonban a székhely választást át kell gondolni – Újlengyel jó választás lehet.

A székhelyszolgáltatás Pest megye területén ideális, hiszen Újlengyel iparűzési adótól mentes terület és ez nem fog megváltozni. Újlengyel már harminc éve iparűzési adó mentes terület, ahol a stabil önkormányzat nem tervez változtatni ezen. Újlengyel az M5-ös autópályán keresztül könnyen megközelíthető Budapest felől. Van irodájuk a belvárosban, a hatóságok is itt tartják az esetleges ellenőrzéseiket, valamint a NAV nem járhat el Újlengyelen belül, hiszen adómentes övezet. Nem véletlen, hogy ez az ajánlat a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalán is felbukkan. Ezzel a kedvező adózási lehetőséggel nagyon sokat tudunk megtakarítani. Így saját iroda épületet sem kell fenntartanunk, ami szintén drága dolog, beleszámolva a korszerű felszereltséget és a biztonsági berendezéseket. Sőt ugyanúgy van rezsiköltsége és bérleti díja, ami szintén sokat tud elvenni az otthoni kasszából.

A saját életünket könnyítjük meg, hogyha székhelyszolgáltatást választunk a cégünknek vagy vállalkozásunknak

Mik a legnagyobb könnyebbségek? Például kell adminisztrálni a székhelyen. Kisvállalkozóként ez sokat számít, hiszen így a stressz is kevesebb az esetleges szabályszegések vagy a jogi rendszer buktatói miatt. Nem kell irodát bérelni, amely mint fentebb beszéltük, nem olcsó mulatság.

A postai küldeményeket átveszik helyettünk, és emailben küldik őket. Nem kell a békés otthoni körben fogadni a hivatásos szerveket. Ráadásul a https://szekhelyszolgaltatas24.hu csapata nagy gyakorlattal rendelkezik a hatóságok embereivel való kommunikációban, így biztonsággal tudnak minket képviselni ilyen helyzetekben is. Nem kell építményadót fizetnünk és nem kell a saját lakásunkra bejelenteni a vállalkozásunkat. Sok pénzt és energiát spórolhatunk meg így, a stresszről nem is beszélve.

Teljes körű székhelymenedzsment jár az újlengyeli székhelyszolgáltatással. Hogy ez mit jelent? Sok előnnyel jár, mint a cégtábla és a cégnév kihelyezése. Ahogy már említettük, minden postai ügyintézést átvállalnak, és egy postai meghatalmazással, az átvett leveleinket emailen keresztül kiküldik nekünk, így nem kell folyton a postára rohangálnunk. A leveleket elektronikusan továbbítják nekünk egy napon belül, így semmilyen fontos hivatalos ügy nem fog elfelejtődni. Persze minden hónap végén megkapjuk a leveleinket hagyományos úton is, és ez a szolgáltatás benne van a székhelydíjban. Ami még óriási előny, hogy nem nekünk kell fogadni az esetlegesen beérkező hatóságokat. A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ munkatársai a jogszabályoknak megfelelően járnak el a hatósági kényszerintézkedésekben. A széhelyszolgáltatás Pest megyében mindenképpen előnyös, hogyha a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapatát választjuk, hiszen odafigyelnek majd igényinkre.