Ez az igazi csapatenergia titka!

A kollégákkal igazán közel állunk egymáshoz. Mondhatni, hogy a munkahelyi közösség egy összetartó baráti társasággá alakult az idők során. Rendszeresen tartunk összejöveteleket munkaidőn kívül is, így hihetetlenül megörültünk, amikor bejelentették, hogy sport napot rendeznek a cég összes dolgozójának!

Úgy döntöttünk, egyesítjük erőinket, és el is döntöttük, melyik sportágakban fogjuk kirobbanó energiánkat kamatoztatni.
A felkészülésre is komoly hangsúlyt fordítottunk (no, nem is véletlenül, ugyanis van köztünk olyan, aki már 20 éve nem sportolt semmit a busz után futáson kívül). Azok a munkatársak, akik nem tudtak, vagy nem akartak beszállni egyik versenybe sem, a hangulatért voltak felelősek, szurkolóként kísértek minket.

Szerettük volna, hogyha mindenki látja, hogy mi egy csapat vagyunk. És mi erre a legjobb megoldás? Hogyha egyenpólót viselünk!
Nem hagyományos mezt akartunk. Sőt, inkább olyat, ami után megfordulnak az emberek!

A csapat egyik hölgy tagja javasolta, hogy nézzünk szét a lolmarkt.hu-n. Elmondása szerint ott majd találunk megfelelő öltözéket a játékhoz. Nem értettem eleinte, miért ragaszkodik ehhez a webshophoz, de amikor szétnéztem az oldalon, megértettem.

Egy nagyon igényes, különleges weboldala van ennek a cégnek. A lolmarkt.hu kilóg a pólókészítő társaságok sorából, persze pozitív értelemben.
Átlátható kategóriák, mindenre kiterjedő, széles választék fogadott.

Az oldalon lehet rendelni női és férfi pólókat és pulóvereket különböző eseményekre. Számtalan előre elkészített ajándéktárgy is elérhető, köztük vicces, jópofa bögrék.

Nagyon tetszett, hogy nem sablonos feliratokkal látták el az ottani ajándéktárgyakat, hanem teljesen egyedi és rendkívül ötletes mintákat találtak ki. Volt egy olyan fül, ahol kifejezetten különböző szakmákra tervezett felsők voltak. Ez nagyon tetszett, és rögtön ihletet is kaptam. Eldöntöttem, hogy nem a kész termékek közül fogok választani, hanem csináltatok egy egyedi mintás pólót, ugyanis a lolmarkt.hu erre is nyújt lehetőséget.

Az oldalon egy külön felület is van erre, leírással arról, hogyan lehet ilyesmihez hozzájutni. Az instrukciók nagyon egyszerűek és érthetőek voltak. Hamar felvettem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ahol kedves fogadtatásban volt részem. Gyorsan átbeszéltük, mit is szeretnénk, és leadtuk a rendelést. Néhányan közülünk még pulóvert is kértek az adott mintával.

Alig telt el két munkanap, és már kézhez is kaptuk a megrendelt pólókat! A kiszállításért nem kellett fizetnünk, és nagyon kedvezményes árat kellett fizetnünk. A ruhadarabok anyaga nagyszerű volt. Kicsit aggódtam, hogy nem lesz-e olyan régi, “tornaórára való póló” hatása, de egyáltalán nem volt. Bármikor felvenném az utcára is.

Mondanom sem kell, hatalmas sikert aratott a sportnapon az egyenpólónk. A lolmarkt.hu csapata kitűnő munkát végzett, és az általuk készített ruhák igazán összekovácsolták a csapatot. Sámsonnak a hajában rejlett az ereje, nekünk a pólónkban. Az összetartozás érézése hatalmas energiát adott nekünk, amit nem kaphattunk volna meg a pólók nélkül.