Ennyiféle felhasználás? Ez mind LED?

Miért is ennyire környezetbarát?

Nem is gondolnánk, milyen végeláthatatlanul sokféle területen lehet LED izzókat használni! Pedig köztudott, hogy akár 90%-kal kevesebb energiafelhasználással működnek, mint azonos fényerővel bíró, hagyományos izzószálas világítás esetében. A LED-es világítótestekben az áram teljes mennyisége a világítás céljára hasznosul, ellenben az izzószállal, melyben az áram nagy része hő formájában fölöslegesen szökik el. Ráadásul alkalmazásukkal a hulladéktermelés is visszaszorítható, hiszen az átlagos üzemórák száma ötvenszeres a hagyományos izzókhoz képest. Sőt, a hosszú élettartamot nem befolyásolják a bármilyen gyakoriságú ki-bekapcsolgatások sem, és a működésükhöz nem szükségesek a környezetre káros hatású gázok sem, mint a fénycsöveknél.

Hol találunk LED-es különlegességeket?

LED izzókat és lámpatesteket számtalan webshopban találunk, LED-es fényforrásokkal tervezett igazi kuriózumokért viszont kifejezetten az 50szazalek.com webáruház kínálatát érdemes végiglapozni. Egészen hihetetlen felhasználási területeket vonultatnak fel a kiváló ár-érték arányú, praktikus újdonságok között százszámra, melyekkel hétről-hétre megörvendeztetik látogatóikat.

Találunk itt például az idősek számára összecsukható LED-es sétabotot, mellyel szükség esetén akár egy leejtett apróság is megkereshető az avarban vagy a fűben. Az extravagáns tervezésű akkumulátoros LED-es asztali lámpát könnyedén fel tudjuk csíptetni akár egy polcra vagy ágyvégre is anélkül, hogy az olvasáshoz 220-as aljzatot vagy hosszabbítót kellene keresgélnünk. Az 50szazalek.com webáruházban kínálkoznak továbbá LED égősorok, medencébe vagy kertbe való napelemes hangulatfények, mozgásérzékelős lámpák. Választhatunk LED-es sminktükröt, és a webshop bőséges kínálatában megakadhat a szemünk a mágikus LED olvasólámpán is. Ez utóbbit a könyvlapokra helyezve mások zavarása nélkül élvezhetjük kedvenc könyveink társaságát villanyoltás után. Sőt, még lakásdíszek is elérhetők, mint amilyen a japán stílusú színes LED-es sakura fa, vagy a többféle dekorációs lámpa. A szelfizés szerelmeseinek szívét egy állványos RGB lámpa dobogtatja meg, a krónikus műhelylakókét pedig a mágneses kézi munkalámpa.

Mire számíthatunk az 50szazalek.com webáruházban?

Az internetes bolt telefonos ügyfélszolgálata szívélyesen körbekalauzol bennünket a termékek között, ha kérdéseink akadnak, vagy tanácsot szeretnénk kérni. Biztonságos online fizetés teszi egyszerűvé a megrendelésünk véglegesítését, hogy a 72 órás házhozszállításkor már erre se legyen gondunk. 14 napos termék visszaküldés és szerviz garancia szolgáltatás teszi teljessé a bolt által nyújtott kitűnő vásárlási élményeket. Nem is csoda hát mindezek tükrében, hogy a méltán elismert árukereső.hu portál 2019-ben odaítélte az 50százaléknak a “Megbízható Bolt” minősítést. Ez a minősítés ösztönzi a webshopokat, hogy szolgáltatásaikat minél jobb színvonbalon nyújtsák, ami tökéletes összhangban áll a webáruház legfőbb szlogenjével, miszerint a vásárló az első.