Energia spórolása lánybúcsú alkalmával

Nóra barátnőnk lánybúcsúját egy elvonulós hétvégére terveztük. Laptop, mobiltelefon, tévé magunk mögött hagyva, próbálunk kicsit környezettudatosabban élni. Ez volt az egyik szempont, hiszen rengeteg energiát használunk, néha úgymond pazarlunk el egy-egy nap alatt.

Nórának különösen fontos a környezetvédelem, és nézete ránk is nagy hatással van. Emiatt természetesen senkinek nem volt kifogása az ellen, hogy social media és kütyü-mentes napokat tartsunk az energiamegóvás fényében. No, de hova vonoljunk el? Jött a kérdés.

Ekkor dobta be Réka barátnőnk, hogy menjünk el vitorlázni a Balatonra. Mondta, hogy látta a balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ weboldalt, ahol vitorlázását és wellnessezést is le lehet foglalni egész hétvégére. Kvázi lánybúcsúkra szakosodnak, remek csomagok szerepelnek kínálatukban.

A BalatonPRO több ajánlatot is biztosít az érdeklődőknek, ugyanakkor számunkra a „Lánybúcsú a Balatonon – Felejthetetlen hétvége” elnevezésű csomag jöhetett csak szóba, hiszen a teljes elvonulás a cél három napra.

A csomag tartalmazza egy egész napos privát vitorlás kirándulást hajóvezetővel. A kirándulás után a hajón tudjuk eltölteni az éjszakát, mert szállás is jár a foglaláshoz a zártkörű vitorlás kikötőben. A balatoni panorámás étteremben tudtunk vacsorát és reggelit is igényelni, ez ugyan nem tartozik az alapcsomaghoz, ezt pluszba kértük, mert igény esetén biztosítják csak.

Másnapra biztosítottak a kikötő melletti luxusszállodába wellness belépőket is, így számunkra ezzel tökéletessé tették az elvonulással összekötött lánybúcsút. A karszalagunk, amit kaptunk a hajóra lépésünkkor, érvényes volt a wellness részlegbe is.

Mindezeken felül a vitorlás kirándulás alatt korlátlan italfogyasztás állt rendelkezésünkre. Ezzel a lehetőséggel nagyjából éltünk is, kellemes hangulatba hoztak minket az elfogyasztott koktélok.

A kirándulás után a vacsoránkat a panorámás étteremben fogyasztottuk el, és hosszabb sétát tettünk a parton. A karszalagunk érvényes volt a siófoki bulihelyekre is, azonban mi ezzel a lehetőséggel nem éltünk. Nem egy szokványos lánybúcsúja volt Nóra barátnőnknek, mert tényleg az elvonulásra, a pihenésről szólt. Persze vicces játékok azért voltak, de rángattuk el petrezselymet árulni a bulinegyedbe.

Tulajdonképpen a mi hétvégénk nagyon jóra sikeredett, hála a BalatonPRO-nak. Ha mostanában lánybúcsút szerveznétek egy barátnőtöknek, akkor mindenképpen látogassatok el a balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ weboldalra, és csekkoljátok le, nektek melyik csomag a szimpibb.