Az energiától duzzadó tekintet titka!

Sokat írtam már arról, hogy mennyire fontos a bolygó védelme, így például az elektromos energia tudatos felhasználása a mindennapjainkban. Ugyanakkor ez nem csak a testünkön kívül, hanem belül is fontos. Arról is írtam már, hogy a belső energiánkban segíthet egy masszázs. Ma pedig arról lesz szó, hogy a tekintetünk, a lelkünk tükre hogyan csilloghat zavartalanul, energiától duzzadóan.

Az elektronikai eszközeinket a konnektorba dugjuk, a testünket pedig alvással tölthetjük fel. De mi történik akkor, ha valamilyen okból kifolyólag nem jut elég időnk, nincs lehetőségünk a megfelelő, napi minimum 7-8 órás alvásra? A válasz nagyon egyszerű. Amellett, hogy hulla fáradtak, kimerültek és dekoncentráltak leszünk egész nap, a szemeink körül sötét foltok, karikák jelennek meg. Hát ez nem valami szép látvány, ilyenkor nem jó érzés a tükörbe nézni. Pláne zavaró, ha ezen a bizonyos másnapon valamilyen fontos eseményen kell részt vennünk, ahol nem láthatják rajtunk a fáradtságnak eme nemzetközi és félreérthetetlen jelét.

Pedig a szem alatti karikák nem csak az alváshiány miatt alakulhatnak ki. További okairól például itt is olvashatunk.

szem alatti karikákra

Okozhatja dehidratáltság, túl sok koffein vagy alkohol fogyasztás, túlzott mértékű TV, számítógép vagy okos telefon képernyő használat, egyes betegségek (mint például vashiány vagy pajzsmirigy alulműködés), vagy akár egyszerű genetikai hajlam is.

Na de milyen módszerekkel lehet megszüntetni? Ha több alvásra nincs lehetőségünk, de van 20 percünk, akkor ajánlom a kendőbe csavart jégkockát vagy a koffeines teafilter pakolást. Ez utóbbit először ki kell főzni, majd utána le is kell hűteni a kezelés előtt. Ha 20 percünk sincs, akkor marad a sminkkel való eltüntetés, amihez csak egy jó színű korrektor és némi gyakorlat szükséges. Emellett azonban célszerű keresni egy jó szemkörnyék ápoló krémet, amit erre a célra fejlesztettek ki. Ilyen lehet a fenti weboldalon található InstanTENSE Plus emelő hatású szérum is, melyet kifejezetten szem alatti karikákra fejlesztettek ki. Ez egy 25 ml-es krém, ami akár 60 napig is kitart. Ára kb. 14 ezer forint. Megtalálhatjuk egyes patikákban is, de akár ingyen házhoz is szállíttathatjuk a következő munkanapon. Kockázatunk nincsen, mert 30 napig visszafizetik az árát, ha nem válna be.

Az oldalon található visszajelzések nagyon pozitívak, szerintem ez biztosan jobb megoldást nyújthat, mint például egy fájdalmas és kockázatos plasztikai műtét. Nagyon örülök, hogy találtam egy olyan módszert, ami legalább annyira hasznos, mint a megújuló energiaforrások használata. Segítségével kipihentnek és kisimultnak tűnhetek olyan fontos pillanataimban is, amikor nem volt lehetőségem előtte jól kialudni magamat. Persze hosszú távon nagyon fontos az alvás és semmi sem helyettesítheti jótékony hatásait, de vannak olyan helyzetek, amikor szükségünk van a női praktikákra és gyors segítségre a szem alatti karikákra.