Az én autóm még mindig motorolajjal működik

Nagyon régóta foglalkoztat a megújuló energia. Úgy vélem, hogy az emberiség jövőjének az egyik kulcsa lehet a megújuló energiaforrások kiaknázása. Az olaj, a földgáz és a szénforrások idővel sajnos kiapadnak majd. Ellenben a víz, a szél és a napenergia használata hosszútávon tudná biztosítani az energiaellátásunkat. Nem véletlen, hogy egyre többen váltanak át a hagyományos energiaforrásokról a megújuló energiára. Mi például 2 évvel ezelőtt telepíttettünk napelemeket a házunkra. Azóta is remekül működik, és tudjuk, hogy napról napra megtérül a telepítés és a napelem panelek ára.

Léteznek már hibrid és teljesen elektromos meghajtású autók, sőt manapság már napelemes járművek is léteznek. Az elkövetkező 10 évre szóló terveim között van az elektromos autó beszerzése is. Most azonban ezt még nem engedhetem meg magamnak, és az elektromos feltöltő hálózat sincsen még olyan széles körben kiépítve Magyarországon, így talán jobban megéri várni. Addig is használom a jó öreg hagyományos kocsimat, amelynek a karbantartásához gyakorlatilag mindig a https://www.olajwebshop.hu/autosbolt.html oldaltól szoktam rendelni az anyagokat és eszközöket.

Azért szeretem ennyire a https://www.olajwebshop.hu/autosbolt.html oldalt, mert itt mindent megtalálhatok, amire csak szükségem van. Különböző motorolajakat, adalékokat, kenőanyagokat, izzókat és még sok egyéb mást árusítanak kedvező áron. Amivel engem sikerült megfogniuk, az a roppant széles adalék választékuk volt. Itt majd kétszázféle termékből válogathatunk, ha adalékokról van szó, nagyon sok neves márka képviselteti magát a kínálatukban. Az összes a weboldalon található termékleírás teljesen közérthető, még azok számára is, akik amúgy nem értenek különösebben az autószereléshez. (Mint például én.) Ráadásul a részletes leírásokhoz néha még szemléltető videó is társul, mely bemutatja a termék használatát.

A motorolajat is innen szoktam beszerezni. Náluk ráadásul nem csak személygépkocsihoz kapható motorolaj, hanem motorkerékpárhoz, kerti gépekhez, sőt még vízi járművekhez is. A megfelelő motorolaj megtalálásához segítséget nyújt több cikk is a https://www.olajwebshop.hu/autosbolt.html oldalon, aminek nagy hasznát vettem én is, amikor először vásároltam tőlük olajat.

Őket egyébként először nem a webshopjukról ismertem meg, hanem a fizikai autósboltjukból. Egyszer betértem az Óbudán található üzletükbe, és ott említették, hogy amúgy, ha nincs időm beugrani hozzájuk, akár a webshopukról is megrendelhetem a termékeket, kiszállítással. Az óbudain kívül még 3 másik üzletük is található Kelenföldön, Kőbányán és Újpesten, tehát a főváros 4 különböző pontját is lefedik. Bár néha szeretek személyesen bemenni hozzájuk, azért van, hogy eluralkodik rajtam a lustaság, és ha nagyobb tételben kell rendelnem, akkor azt inkább szállítással rendelem meg online. 20.000 forint felett ugyanis ingyenesen kiszállítják a rendeléseket. Ha valaki inkább a személyes átvétel híve, arra is van lehetőség bármelyik üzletükben, valamint Pick pack pontos, vagy csomag automatás átvételre is van lehetőség.

A rendelésleadáshoz még regisztrációra sincsen szükség. Bár én jobban szeretek mindenhol regisztráció után rendelni, mert így a későbbiekben könnyebben tudom követni a rendelésem állapotát, és könnyebben át tudom tekinteni a korábbi vásárlásaimat. Ha valakinek kérdése lenne az olajwebshopos megrendelésével kapcsolatban, az telefonon és emailben is tud érdeklődni náluk. Nekem erre még nem volt szükségem, minden megérkezett eddig a kellő időben. Nem volt szükség semmilyen sürgetésre sem. Akár személyes átvételről, akár futárszolgálatos kiszállításról volt szó, mindig megérkeztek a termékeim pár napon belül. Visszaküldenem még eddig nem kellett semmit és valószínűleg ez így is marad. De ha bárkinek is reklamációja akadna, akkor az olajwebshop 30 napos, 100%-os elégedettségi garanciát vállal. Hiába, nekik az ügyfél az első.

Az általam látogatott autósboltjukban egyébként mindig szakszerű és segítőkész volt a kiszolgálás. Ha majd átváltok elektromos autóra, a végén még azt is el tudom képzelni, hogy hiányozni is fog ez a szuper autósbolt. Ha még te is belső égésű motoros autóval közlekedsz, akkor csak ajánlani tudom neked a www.olajwebshop.hu oldalt!