A lakás kivitelezésekor fontos az energiatakarékosság

Amikor felépült az új házunk, komoly célunk volt, hogy mindenből a lehető leghatékonyabbat válasszuk energiafelhasználás céljából. A háztartási eszközöket, világítást, mindent úgy terveztünk, hogy a lehető legkevesebbet fogyasszon. Ezzel nem csak a pénztárcánknak, hanem a környezetünknek is jót teszünk.

Az ilyen energiatakarékos berendezések beszerzésében a diszkontdepo volt a segítségünkre. Ezt az oldalt már ismertem régebbről, időnként rendeltem is innen kisebb dolgokat, és mindig elégedett voltam.

A diszkontdepo széles termékpalettával várja a vásárlókat: számtalan kategóriában válogathatunk, háztartási eszközök, kerti bútorok és felszerelések, kézi szerszámok, lakberendezési kellékek is vásárolhatóak, csak hogy néhányat említsek a sokból.
Először a lámpák miatt kerestem fel a webshopot. LED lámpákat akartam vásárolni, és bíztam benne, hogy ez is lesz majd náluk.
Nem kellett csalódnom, számtalan LED lámpa volt az elérhető kínálatban. Az izzókat szinte filléres áron szereztük be, sőt, még napelemes lámpát is találtunk a kertbe!

A lámpáknál tapasztalt sikeren felbuzdulva egyéb eszközöket is innen akartunk megrendelni. A lakberendezési szekció engem teljesen lenyűgözött. Fürdőszobabútorok, 3D matricák, szekrények, matracok, egyszerűen minden van a kínálatban, amit csak el lehet képzelni!

Imádom, hogy minden termékről részletes infók vannak fent az oldalon. Korábban nem szerettem interneten vásárolni, hiszen úgy gondoltam, az az igazi, hogyha látom, kézbe foghatom a terméket, mielőtt hazaviszem, de a diszkontdepo megváltoztatta a véleményem. Itt mindenről rendelkezésre áll annyi információ, mint amennyit egy személyes vásárlás alkalmával megtudnánk, így tökéletesen el tudom képzelni az adott tárgyat. Sőt, még talán így pontosabb is, hiszen sok részletről olvashatok, amit talán elfelejtenék megkérdezni, ha bent lennék egy boltban.

A bizalmam az is erősítette, hogy 14 napos visszaküldési garancia van a termékekre. Ha bármi eltérne attól, mint amit én elképzeltem, akkor indoklás nélkül vissza tudom küldeni nekik, így gyakorlatilag nincs rizikója annak, hogy nem látom élőben, mielőtt megveszem. Ezen felül, ha bármi kérdésünk lenne, az ügyfélszolgálatuk elérhető telefonon és e-mailben is, és tapasztalatból mondom, minden kérdésre készségesen válaszolnak, és segítenek megoldani a felmerülő problémákat.

A rendelési folyamat egyszerű, és biztonságosan, bankkártyával is lehet fizetni. Ez a legmodernebb megoldás manapság, és kétségtelenül a legkényelmesebb is.
A szállítás szupergyors, mindent 2-3 munkanap alatt kihoznak. Külön ki kell emelni, hogy nagyon jó áron szállítanak. Ez a nagy méretű csomagok esetén mutatkozik meg igazán. Sok áruházban horror összegeket számolnak fel egy nehezebb vagy nagy méretű árucikk kiszállításakor, ám itt ezeket is jutányos áron megoldották.

Örülök, hogy a diszkontdeporól rendeltük meg a szükséges eszközöket. Magas minőségű és kiemelkedően jó árú holmikhoz juthattunk hozzá, méghozzá anélkül, hogy a lábunkat ki kellett volna tenni egyszer is az ajtón!