A kreatív energiáim is akkor szabadulnak fel ha biztonságban a lakás

Mindketten energiát használunk a munkánk során, csak másképp

Ha az ember párja mérnök, akkor mindenképpen kihívásokkal teli az együtt töltött idő. Én ugyanis képzőművész vagyok, és sokszor jóval kevésbé gyakorlatias, mint az én villamosmérnök párom. Ő órákig el tud veszni egy kapcsolási rajzban, vagy egy nyáktervben. Szerintem egy teljes napig csillogó szemmel tudná mesélni, melyik áramkört hova kell bekötni, mi miért hova fut be a nyákon, és még sorolhatnám. Otthon is ő az, aki kiemelten figyel az energiafogyasztásunkra, és tudatosan energiatakarékos LED izzóval cseréli ki a régi villanykörtéinket a lakásban. Eddig ezeket a teendőket maximálisan ráhagytam, de újabban bennem is megfogalmazódott az igény, hogy kicsit gyakorlatiasabban álljak a dolgokhoz. Lehet, hogy csak öregszem, nem tudom. Mindenesetre elérkezett az a pont, amikor biztonságban szeretném tudni az ingóságaimat, ezért elkezdtem lakásbiztosítás után nézelődni.

Amikor a kreatív energiák helyett a praktikus gondolkodás kerül előtérbe

Több ismerősöm is azt ajánlotta, ha lakásbiztosítás témában kutakodok, mindenképpen látogassak el a Pannon Safe oldalára, ezért ezt gyorsan meg is tettem. Ahogy elkezdtem utána olvasni a témának a linken, egész gyorsan megértettem, miért is ajánlották nekem ezt az oldalt. A Pannon Safe csapata a weboldaluk alapján ugyanis olyannak tűnt, akik számára az ügyfél kiemelt fontossággal bír. Így aztán arra is figyelmes lettem, hogy ahhoz képest, hogy nem vagyok jártas a témában, nagyon könnyen feldolgozom az oldalon olvasott információt. Ez pedig mindenképp a Pannon Safe érdeme, mert olyan közérthető módon fogalmazzák meg a bonyolult tudnivalókat is, hogy az az ügyfél is hamar képbe kerülhet, aki nem jártas a lakásbiztosítási fogalmak terén. Az eligazodást a lakásbiztosítási piacon pedig mindemellett egy szuper online díjkalkulátor is segíti.

Ezt én is igénybe vettem, bár be kell vallanom, hogy nekem még a díjkalkulátor használata után is volt kérdésem a lakásbiztosítási opciókkal kapcsolatban. Így hát vettem egy nagy levegőt, és minden bátorságomat összeszedve tárcsáztam a honlapon megadott telefonszámot. A legnagyobb meglepetésemre egy nagyon kedves és segítőkész ügyintézővel beszéltem, aki minden kérdésemet komolyan vette, és barátságosan segített, hogy el tudjak igazodni a lakásbiztosítási piac útvesztői között. Úgy vettem észre, a Pannon Safe valóban komolyan veszi, hogy az érdeklődő ügyfelek a lehető legjobb ajánlatokat kapják a piacról. Így nekem nagyon szimpatikussá váltak, és rögtön megmutattam az oldalukat a páromnak is. Neki az is nagyon megtetszett, hogy gyakorlatilag minden témáról bőségesen tájékoztatnak az oldalon, ami csak szóba kerülhet egy lakásbiztosítás kapcsán.

Így például lehet arról olvasni, milyen elemeket tartalmaz egy jó lakásbiztosítás, kik köthetnek biztosítást, mi a biztosítás díja, és milyen összegre terjedhet ki maga a lakásbiztosítás. Ha ti is gondolkoztok rajta, hogy lakásbiztosítást kössetek az otthonotokra, azt tanácsolom, ne habozzatok, és minél előbb keressétek fel a Pannon Safe csapatát!