A bőrödnek is kell az energia, ne hanyagold el!

A bőr szépsége nagyban függ attól, hogy mit eszünk, hogyan gondoskodunk róla. Mivel nekem elég érzékeny a bőröm, a legtöbb kozmetikumot nem tudom használni, ezért szoktam magamnak készíteni a bőrápolóimat.

Most éppen hidegen sajtolt feketeköménymag olajat vettem a humanityaruhaz.hu/termek/feketekomenymag-olaj___hidegensajtolt_ oldalról.

A feketeköménymag olaj kiváló pattanásos bőr kezelésére, mivel fertőtlenítő és gyulladásgátló hatása van. Ezért is nagyon kedvelt a tinédzserek körében. Elbánik a pattanásokkal, de revitalizáló és erősítő hatása miatt hajra is lehet használni.

A fertőtlenítő hatása miatt gombaölőként is megállja a helyét.

Sokoldalú felhasználása miatt kedvelem én is, és mert kifejezetten jót tesz az arcbőrömnek, amit kikezdett korábban egy bolti krém, amire allergiás lettem.

Rendszeresen, minden nap használom ezt az olajat, nekem nagyon bevált.

Nagyon jó, rengeteg jótékony hatása van, ennek ellenére elég nehezen beszerelhető.

Még szerencse, hogy a humanityaruhaz.hu/termek/feketekomenymag-olaj___hidegensajtolt_ oldalon lehet kapni.

Sokat rendelek erről a megbízható, olcsó oldalról. Gyors a szállítás, kedves a személyzet, hogyha bármivel kapcsolatban felmerül egy plusz kérdésem, igyekeznek hamar, szakszerűen megválaszolni azt.

Messze van az üzletük, Békéscsabán, így sajnos személyesen nem tudok ellátogatni hozzájuk, de telefonon már kerestem őket. Minden termékhez mellékeltek egy alapos leírást, amiben el lehet olvasni, mire jó a termék, mire célszerű használni, de nekem néha vannak más kérdéseim is, ezért szoktam telefonon is keresni őket.

Mindig nagyon kedvesek, segítőkészek.

Szeretem az ilyen, különleges boltokat, ahol ilyen sok extrémek számító dolgot lehet beszerezni, nagyon jó áron.

Mindig küldenek hírlevelet is, amiben feltüntetik az újdonságokat és az akciókat is, így mindig képben vagyok, azzal kapcsolatban, hogy milyen változások és akciók vannak.

Sokat rendelek innen, de mindig pár napon belül, hiánytalanul megkapom a rendelést.

Lehet, hogy közelebb is találnék hasonló boltot, de nekem annyira beváltak, hogy már nem szívesen rendelnék máshonnan, ragaszkodom hozzájuk a kiszolgálás, az árak és a termékek minősége miatt.